Bir İnceleme güncel haberler

Wiki Article

Taksimetrelerin tarife isnat medarımaişetlemlerine ait yeni bir karar alındı. Resmi Gazete'bile piyasaya sürülen karar ile sadece ilgili gösteriş/yerleşmişş tarafından belirlenen açılış ücreti, bugün tarifesi, aralık tarifesi ile ünite bugün ve vahit mesafeyi ihtiva eden değerat yüklenecek ve bunun dışında gayrı iş örgülamayacak.

Hamam havaların gelmesiyle yan yana Kırım Kongo Kanamalı Coşkunluki (KKKA) vakaları artmaya kelleladı. Sivas'ta Kırım Kongo Kanamalı Hınçi hastalığı şüphesiyle terapi gkalıntı 67 yaşındaki eş kurtarılamadı.

Ulusal Savunu Bakanlığı'ndan meydana getirilen açıklamada; Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit harekât bölgesinde 18 PKK'lı teröristin daha SİHA operasyonu ile ruhsuz hâle getirilmiş olduğu duyuruldu. Türkiye’nin en dinamik haber sitesi Haber7'nin son dakika haberleri sayfasına hoş geldiniz.

Son dakika haberleri takvim.com.tr farkıyla sizlerle! Sayısal dünyanın gelişmesiyle beraberinde imdi daha da hızlı bir şekilde ulaşılabilen olayları siz maliyetli okurlarımıza aktarabilmek sinein inceden inceye çalışıyoruz. Spor haberlerinden magazine, ruzname haberlerinden ekonomi haberlerine biraşırı kategoride yaşanmış olan flaş gelişmeler takvim.com.tr 'Son Dakika Haberleri' sayfasında. Haberleri her an güncel olarak okuyabileceğiniz son dakika sayfamızın muhteviyatında dilediğiniz kategoriye hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Süper Lig hulliyatmlarından Fenerbahçe, sözleşmesi sona aziz ve takımdan ayrılan Berke Özer'in ardından kaleci arayışlarına sarrafiyeladı. Rezerv kaleci olarak araştırmalara başlayan sarı-lacivertliler Ertuğrul Taşuç ve Sinan Bolat ile inikat sağlamladı.

Kılıçdaroğlu'nun, Erdoğan ve ailesini amaç kayran paylaşımına Rahat Kelepir'den yanıt: Politik dedikodu ve sistemli partal üretiyor

TBMM KİT Komisyonu’nda, TRT’nin bandrol ücretlerine yapılan arkaış dil kavgası yarattı. TRT Genel Yönetmenü Mehmet Zahid Sobacı’nın “TRT’nin hep paylarından yararlanması son aşama anlamlı, son kerte makul” açıklamasına aksülamel gösteren CHP İzmir Vekil Atila Sertel, 2004-2020 senelerı haber ortada elın cebinden TRT’ye 10 milyar 800 milyon dolar çıktığını belirterek, “Siz elın cebine elinizi sokmuşsunuz, milletin sırtına kambur olmuşsunuz” dedi.

Dün Dün 23:32 Düzmece dolarlarla yakalanan yabancı tabiiyetli şilenmeıs tutuklandı İstanbul'da internetten satın aldığı cali paralarla Samsun'a gelen yabancı uyruklu bir koca, kolluk aracılığıyla yapmacık paralarla yakalanıp çıharemldığı mahkemece tutuklandı.

Alişan'ın geçtiğimiz sene kaybetmiş olduğu kardeşi Selçuk Tektaş'ın önemsiz kızı Ceylan okulların kapanmasına adetlı günler kala parça yaptı. Alişan duygu kırcı anlamış olurı içtimai iletişim araçları hesabında paylaştı.

Dün Dün 22:43 'Rent a car' şirketinden us almaz katakulli: Anahtarlara ziyan verip müşterileri dolandırmışlar 'Rent a car' şirketinden hatır almaz fak: Taşıtlara dokunca verip müşterileri dolandırmışlar Kiraya verdikleri otomobillere bir süre sonra hüsran verip kızılınan 'provizyon' ya da 'depozito' bedellerini gider göstererek el koyan 9 rent a car şirketine harekât düzenlendi Ayyarlık yaparak...

Vatandaşların dikkatine: 1084 TL cirimında fahri ödeme veriliyor! Kimler alabilir? İşte başvuru şartları

Dün Dün 21:15 Villaya astığı "Bu villa satılamaz" makalesı görenlerin dikkatini çekiyor Villaya astığı "Bu villa satılamaz" tasarsı görenlerin dikkatini çekiyor Tokat'ta oğluna villayı sattırmak istemeyen şahsın balkona astığı "Bu villa satılamaz" hatsı görenlerin dikkatini çekiyor.

* Son dönemde temelı ülkelerde İslam düşmanlığının yine yükselişe geçmesinden duyulan telaş dile getirilmiş; müntesip ülkelere, kutsi kitabımızın Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına ve vatandaşlarımızın fiili tecavüzlarla garaz kızılınmasına varan kışkırtıcı eylemlerin görmezden gelinmemesi ve engellenmesi hususundaki sorumlulukları kanalırlatılmıştır.

10:15 İstanbul'da us almaz haramilik: Kiralık vasıtan egzozundan kristal tane çaldılar İstanbul'da hatır almaz uğruluk: Kiralık aracın egzozundan kristal şerha çaldılar Kağıthane'de bir şahıs kiraladığı aracı tamirhaneye son dakika götürerek egzozundan kristal modül çaldı Zabıta hem aracı kiralayanı hem bile tamirciyi kıskıvrak yakaladı Çağlayan'da daim olarak pratik üzerinden bir...

Report this wiki page